Az Output OFF gomb nem csak kikapcsolja a kimenetet, de a feszültségmérőn is 0.00V-ot jelez ki ilyenkor. Magyarul ha a feszültséget akarod állítani, akkor be kell kapcsolnod a kimenetet és ki kell húznod a banándugót...
IdézetAz Output OFF gomb nem csak kikapcsolja a kimenetet, de a feszültségmérőn is 0.00V-ot jelez ki ilyenkor. Magyarul ha a feszültséget akarod állítani, akkor be kell kapcsolnod a kimenetet és ki kell húznod a banándugót...Pont az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt tettem le én is a TME-nél az Axiomet AX-3005DBL 30V 5A-es lineáris labortápról.Állítólag sok hasonló árkategóriás táp egy kaptafára épülő OEM. Én az eevblog youtube csatornáján láttam még durvábbakat is ezekről (olyan szinten meghülyült menet közben, hogy 3V kimenetet mutatott, miközben a valóságban 14V jött ki.)https://youtu.be/Fya-4mjV4N4?t=1687
Initially, when I installed the antenna, I was disappointed to see high SWR towards the high end of both bands. I was also unable to hit some distant repeaters. However, after reading the instruction in its entirety, I found the following information on the second page: Be sure to set the top of the mast below the radial elements. I trimmed the antenna mast below the radial, and the SWR became 1:1 at the band center, and below 2:1 at the band edges.