Szerző Téma: Vaskonzol prófi modon, magirus talpal együtt.  (Megtekintve 19345 alkalommal)

ha3flt

• Vendég
Re:Vaskonzol prófi modon, magirus talpal együtt.
« Válasz #15 Dátum: 2016 Október 01, 22:20 »
Pedig éppen mondani akartam, mennyire kreatív, ahogy két egymáshoz nem illő (sőt saját magához sem különösebben illő) darabból megteremtették a szilárd összetartozás látszatát.

Nem elérhető CB szökevény

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2016 Október 02, 00:04 »
Nemcsak a vastakarás hiánya a gond! Betonba kerülő vasszerkezetet a jobb tapadás érdekében egyrészt bordàs felületű anyagból csinálják, másrészt nem festik.

Ipari sorompót, térvil-közvil oszlopot nem véletlenül a betonba ágyazorr, a vasaláshoz hegesztett tőcsavarokhoz rögzítik, anyával.Ennél a befolyó víztől nemcsak elrohad, hanem szét is fagy!

(ilyen Magirus talpat én is keresek, az árbocomhoz sajna nincs)
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rápottyant a táblára, aztán peckesen ugrál, hogy ő nyert.

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2016 Október 02, 00:18 »
Most már csak azt árulja el valaki, hogy az egyébként ritka szar szilárdságú Magirus árbócot mi a fenének kell bebetonozni. Ha nem kötöd ki több helyen akkor saját magát is képtelen megtartani.

Valakinek nem kell Magirus árbóc? Van nálam vagy három is.
73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2016 Október 02, 06:33 »
Igen jogos igy van "Betonba kerülő vasszerkezetet a jobb tapadás érdekében egyrészt bordàs felületű anyagból csinálják, másrészt nem festik. "
SŐT a gyárból ahogy kijön a betonvas az az állapot még nem jó a betonhoz való jó  kötéshez kell a rozsdás felület !!!
ÉS EZ NEM VICC !!

73'Gyuri HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2016 Október 02, 08:37 »
Most már csak azt árulja el valaki, hogy az egyébként ritka szar szilárdságú Magirus árbócot mi a fenének kell bebetonozni. Ha nem kötöd ki több helyen akkor saját magát is képtelen megtartani.

Az égvilágon semmi! Viszont könnyen ráfoghatják, hogy lebetonozva már fix építmény, így még többe kerülhet a cső+redőnysín+állványcsavar-remekmű.

《egy szál új 12-es betonacél 1260Ft..http://www.vasanyag.hu/Vasanyag/Betonacelok/Betonacel/)
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rápottyant a táblára, aztán peckesen ugrál, hogy ő nyert.

Nem elérhető HA5CBM

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2016 Október 02, 08:51 »
Feri, mibe kerül egy oszlop?

Nem elérhető ha0szt

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2016 Október 02, 09:38 »
(ilyen Magirus talpat én is keresek, az árbocomhoz sajna nincs)
..szér' nem szólsz. Van, Tiéd. 1-2 hét, és ide transzportálom.  -_-
Borisz Jelszint

Nem elérhető HA3ZG

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2016 Október 02, 11:46 »
Na  a sok hülyeséghez annyit mister cb szökevény vagy mi. Nyisd ki a szemedet és látsz a talpon 4darab 10es csavart amire rávan csavarozva a talp kontra anyákkal együtt. A csavarok fejét nem látod mert a zárt szelvény másik oldalán oda hegesztettem őket. Na már most ha a konzolt lebetonozod, az árboc talpot akkor huzom le utána is róla amikor akarom a LEVEGŐBE. Nyisd ki a szemedet minden lébe kétkanál és utána lökd a hülye szöveget. Főleg ha nem is értesz hozzá. Multkor évekkel ezelőtt írtam már hogy nem akarok veled levelezni, de megtettem most. Remélem utoljára.

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2016 Október 02, 13:11 »
Feri, mibe kerül egy oszlop?

http://www.jofogas.hu/pest/Antenna_Arboc_Magirus_fajta_52520086.htm

Ettől olcsóbb. 1 db  30 eFt. 3 db 70 eFt. Ebből az egyik alja sérült az utolsó 10-20 cm-en.
73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető HA3ZG

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2016 Október 02, 13:23 »
Köszi, de a fent tett link elég régi már. Nincs meg azóta se nekem, gazdát cserélt. Én ugyan tőled akartam venni annak idején de aztán nem válaszoltál, hogy adsz e el amit kináltál. De előtte vagy utolag hozzátetted hogy nem postázol. Érdekelne engem mind a 3darab csak hát autó hiányába nem tudok érte menni. Találj ki valamit és megegyezünk. Mind a 3darabba.

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2016 Október 02, 17:01 »
Nyisd ki a szemedet minden lébe kétkanál és utána lökd a hülye szöveget. Főleg ha nem is értesz hozzá.

Kedves nagy múltú mester, igazad van, segghülye vagyok a témához. Tucatnyi úszókapu, kamera- és antennatartó árboc, térvilágítási lámpaoszlop, ipari sorompó, emelőgép alapozásánál, telepítésénél, beüzemelésénél vettem részt, nem egynek hegesztettem a vasalását, adtam hozzá a nyugodt álmot biztosító papírt a megrendelőnek. Kicsit súlyosabbak ennél a tollpihe-aluárbocnál, elég szar ügy, ha ráborul valakire/valamire egy 8 méteres 150*10-es acélcső vagy egy másfél tonnás tolókapu.

Mindezt egy TÜV EN287-1 T PF 111/141 hegesztő minősítés birtokában. De legyen igazad, NEM ÉRTEK HOZZÁ!!!

Nem elérhető ltz-400

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2016 Október 02, 17:10 »
Teljesen elvesztettem a fonalat :egy okos a többi hü..e vagy több okos próbál segíteni egy hü..én.
"Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy a mondanivalód értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele"
Vy 73:Zsolt /HA7JSZ/

Nem elérhető HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2016 Október 02, 17:12 »
 -_-
73'Gyuri HA7EG

Nem elérhető ltz-400

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2016 Október 02, 17:19 »
Tamás most olvastam aláírásod/utóíratot pffff  nagyon igazi . :)
"Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy a mondanivalód értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele"
Vy 73:Zsolt /HA7JSZ/

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2016 Október 02, 17:26 »
Teljesen elvesztettem a fonalat :egy okos a többi hü..e vagy több okos próbál segíteni egy hü..én.

Mindannyian hülyék vagyunk, hogy szembe megyünk az autópályán  :wacko: :wacko: :wacko:.