Szerző Téma: Lejáró engedélyek  (Megtekintve 102933 alkalommal)

Nem elérhető hg5czy

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
Re:Lejáró engedélyek
« Válasz #330 Dátum: 2025 Május 22, 13:07 »
2025. július 31-én lejár az engedélyem, szerettem volna megújítani. Ezen a címen próbálkoztam: https://e-nmhh.nmhh.hu/e-nhh/4/urlapok/esf00108/index.html. Több böngészővel, azok privát lapján is tettem kísérleteket arra, hogy Ügyfélkapun keresztül elküldjem a kitöltött elektronikus űrlapot. Minden alkalommal egy 500-as hibaüzenettel visszadobott a rendszer.

Erősen gondolkodom, hogy a kinyomtatott űrlapot személyesen viszem be az NMHH-hoz, de előtte mér rákérdeznék:
Tényleg nem működik ez az űrlap (Volt egy Ügyfélkapu+ átállás, amit lehet, hogy nem követtek le az űrlap szerzői)?
Vagy ha valakinek mostanában sikerült használnia, azt hogyan érte el?

Köszönettel, HG5CZY

Nem elérhető ha7jni

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #331 Dátum: 2025 Május 31, 22:36 »
Hello!
Ezen az oldalon a van egy rész, hogy "Jelenleg az alábbi ügytípusokban nyújtható be e-Papír űrlap a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz, mint címzetthez:"
https://magyarorszag.hu/szuf_ugyleiras?id=fd35b084-7a4e-43ed-83b7-2e52ce45c947

Itt kattints arra, hogy Rádióamatőr engedély, utána belépsz az Ügyfélkapudba, az pedig átirányít az epapir.gov.hu-ra. Itt a személyi adataid automatikusan betöltődnek, de van egy külön rubrika a hívójelnek, azt meg kell adni. Legalul pedig röviden megfogalmazva a hatóságnak megírod, hogy kéred az engedély meghosszabbítását és azután a beküldés gombra kattintasz. Csatolmánynak semmit nem kell felcsatolni.

Nem elérhető ha5bxr

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #332 Dátum: Tegnap - 21:16 »
Augusztus...

HA0AK  HA0DK
HA3AG
HA4AN
HA5AC  HA5CP  HA5ORP
HA6KZS  HA6TPF  HA6ZS
HA7JLR  HA7VC  HA7VJ  HA7WHP