Szerző Téma: TA-19  (Megtekintve 4236 alkalommal)

Nem elérhető ha1xy

• Full Member
    • Profil megtekintése
TA-19
« Dátum: 2017 Augusztus 16, 17:50 »
Sziasztok!

Keresem a TA-19 harmadik és ötödik tagját, ha netán valakinek lenne elfekvőben és megszabadulna tőle szívesen segítek. ;)
Info is jól jönne, meg nem erősített hírek szerint Pécs környékén valakinek van ilyen javítókészlete.
A javításhoz szakembert már találtam; tnx 5NB Gabinak.

Köszi előre is.

73&dx Béla

ps: a Budadugához kapott segítséget itt is köszönöm 7AZ Ferinek és különösen 7HQ Palinak.

Nem elérhető CB szökevény

• Hero Member
    • Profil megtekintése
Re:TA-19
« Válasz #1 Dátum: 2017 Augusztus 16, 20:13 »
Ahol még láttam külön elemeket, javítókészletet: Poligon Transz Kft., Tata-Agostyán, hadianyag-feldolgozó. (tőlük vettem az "új" esztergát) A tulaj, Sáry Laci bácsi meghalt, a cég maradványainak elérhetőségeit a gugli dobja.

(Ha meg gépmunka-jellegű segítség kell, rajz alapján meg tudom csinálni.)

73!
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rápottyant a táblára, aztán peckesen ugrál, hogy ő nyert.

Nem elérhető HA2FA SK

• Full Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2017 Augusztus 16, 21:38 »
Rendszeresen járok Agostyánon keresztül Tardosra. Soha nem hallottam , hogy ilyesmi "kincsek" lehetnek a közelben.
Holnap is lesz arra utam. Érdeklődöm, ha lesz érdemleges információ jelzem.

73 DX Bandi.

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2017 Augusztus 16, 21:45 »
Konkrétan EZ a cég, tömőcsákánytól a légvédelmi ágyúig minden volt náluk, kivont hadieszközök-anyagok megsemmisítését végezték. A honlapjuk domainje lejárt, nem elérhető...

Egy közvetett kapcsolat még feléjük: kelemen66 KUKACC freemail.hu

73!
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rápottyant a táblára, aztán peckesen ugrál, hogy ő nyert.

Nem elérhető HA5CBM

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2017 Augusztus 16, 23:29 »
Ahol még láttam külön elemeket, javítókészletet: Poligon Transz Kft., Tata-Agostyán, hadianyag-feldolgozó. (tőlük vettem az "új" esztergát) A tulaj, Sáry Laci bácsi meghalt, a cég maradványainak elérhetőségeit a gugli dobja.

(Ha meg gépmunka-jellegű segítség kell, rajz alapján meg tudom csinálni.)

73!

Az öreg nagy „csillagász” volt, a gyerekei meg azt hiszik, a roncs lomhalom is minimum egy sarokházat ér a Várban.

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2017 Augusztus 17, 06:48 »
Az öreg nagy „csillagász” volt, a gyerekei meg azt hiszik, a roncs lomhalom is minimum egy sarokházat ér a Várban.

Az öreggel azért mindig sikerült egy jó árat kialkudni. Neki egy árboc annyi volt, mint egy doboz gyufa. A lekonzervált E2N-t is gyakorlatilag picit vasár fölött hoztam el. (Négyen vettük meg a fegyvermesteri műhelykocsit, 16km-rel☺, majd szétosztottuk)

A gyerekeit nem ismerem, nem volt velük dolgom, kiépült a szlovák kapcsolat. Lomhalmot már csak akkor hozok, ha valami extra. (figyelve: R-1340, R-143, RP-5)

Az árboc elemeit lehet, hogy olcsóbb valamelyik alucsöves cégtől pótolni.

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2017 Augusztus 17, 08:52 »
Béla!

A harmadik tag átmérőjét meg tudod mondani?

73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2017 Augusztus 17, 09:37 »
Persze a külső és a belső átmérő is fontos!!
73'Gyuri HA7EG

Nem elérhető ha1xy

• Full Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2017 Augusztus 18, 14:54 »
Béla!

A harmadik tag átmérőjét meg tudod mondani?

Sziasztok!
Bocs csak most volt időm, köszi az eddigi segítséget Mindenkinek.
90/84mm az átmérő persze a subler ilyenkor nem jön elő valahová biztos helyre elraktam.

A méricskélés közben adódott még egy kérdés: elegendő-e a 3.tagot helyreállítani az utolsó ugyse volt kitekerve helyszűke miatt. Az 5. tetejéből hiányzik 12 centi.

A Poligon Transz Kft elvileg működik a tavalyi árbevétele 341millió Ft, juniusban még volt 19 fő alkalmazottja.

Köszi.
73&dx Béla