Szerző Téma: anyag beszezési források  (Megtekintve 3127 alkalommal)

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
Re:anyag beszezési források
« Válasz #15 Dátum: 2019 Május 25, 18:33 »
Marás ügyben lehet, hogy megkereslek ha arra kerül a sor.
73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2019 Május 27, 08:25 »
Ma reggel jött a mail , már az ebay is figyel adatokat gyűjt hogy mit nézel - mit keresel .
73'Gyuri HA7EG

ha3flt

• Vendég
« Válasz #17 Dátum: 2019 Május 27, 09:10 »
Nem akarok mindig én válaszolni, de szóval ha az eBay első oldalán látod az addigi kereséseidet, netán levelet is kapsz róla, az nem ugyanaz, mint amikor az egész világ szerverei közt terjednek a kereséseid. Egy cégen belül, akikkel szerződésben vagy, azért nem akkora bűn nyilvántartani pár adatot. Az eBay-es tevékenységeim kapcsán soha nem kaptam még levelet máshonnan.

Ha pedig magától az eBay-től kaptál levelet, az kikapcsolható a személyes beállítások közt. Szintén sohasem kapok ilyet. Bocs, én annak idején az osztrák/német eBay-en regisztráltam, így németül van:

Nem elérhető HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2019 Május 27, 11:48 »
LDMOS végfok kit -re volt keresésem.
Úgy tűnik hogy hatékonyan kombinált az ebay .
Az én regisztrációm kicsit fura mert mindig csak azt vettem amit regisztráció nélkül is lehetett.
Aztán most volt több vásárlásom így persze mindig ugyanazzal az email címmel. Ezek után jött mail ami gyorsìtotta a regisztrációt. User -t ők generálták.
Kikapcsolni a promóciós leveleket egyenlőre nem fogom.
Mai az például hasznos volt.
73'Gyuri HA7EG

ha3flt

• Vendég
« Válasz #19 Dátum: 2019 Május 27, 16:50 »
Ja, ezt a módot nem ismerem, vagy 15 éve regisztráltam - de ki tudja már, hogy mi mikor volt. :-)

Egyébként lehet eladót is menteni magadnak afféle jegyzetként, sőt akár bonyolultabb keresési feltételeket is elnevezéssel, amiknél beállíthatod, hogy ha valami olyat raknak fel, ami megfelel valamelyik keresésnek, akkor kapj róla értesítést.

Nem elérhető HA7EG

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2019 Május 27, 18:25 »
Ja, ezt a módot nem ismerem, vagy 15 éve regisztráltam - de ki tudja már, hogy mi mikor volt. :-)

Egyébként lehet eladót is menteni magadnak afféle jegyzetként, sőt akár bonyolultabb keresési feltételeket is elnevezéssel, amiknél beállíthatod, hogy ha valami olyat raknak fel, ami megfelel valamelyik keresésnek, akkor kapj róla értesítést.
Köszönöm,  abszolút kezdő vagyok.
73'Gyuri HA7EG