Sziasztok!Az NXP hírlevélben volt:"Design with UsJune 19, 2019NXP’s Homebrew RF Design Challenge Enter now and record a video or create an article describing your power amplifier/demo using NXP's new MRF101AN or MRF300AN RF power LDMOS transistor. read more » "A sallangot kitöröltem.Pl. a BURABU-n kiállított végfok készítője jelentkezhetne, ha ilyen FET-ekkel csinálta a végfokot!Igencsak hízna a májam, ha azt olvasnám, hogy HA amatőr munkáját díjazták!
HA4PL Laci. Klubtagunk, továbbítom neki a kérést. MRF1K50-nel építette, ha jól emlékszem.
Idézetet írta: CB szökevény - 2019 Június 20, 08:55MRF1K80 és 62 V-ot tudott adni neki.Köszi. A proto volt 1k5-ös.
MRF1K80 és 62 V-ot tudott adni neki.
Ma megnéztem pár végfok építőt.Az látszik, hogy nagyon szór a minőség. Az eb104.ru tervezésű olyan oroszos. A Burabun látható végfok ha jól tudom ilyen belsővel rendelkezik.A Hilbering az nagyon profi.Ami viszont nagyon tetszett az a italab.it által fejlesztett panel. Kicsi, nagyon szépen kivitelezett. 4x mentem vissza megnézni. Az rf-kit.de szintén jól nézett ki.
Ma megnéztem pár végfok építőt.Az látszik, hogy nagyon szór a minőség. Az eb104.ru tervezésű olyan oroszos. A Burabun látható végfok ha jól tudom ilyen belsővel rendelkezik.