Üzemmódok, alkalmazások > Vészhelyzeti kommunikáció

Idősek védelme.

(1/1)

HA2BHG SK:
Üdv Barátim!
Tévézgető "nyugger"-ként zsebbenyúló "stopp! add a pízed" (értsd "Top-Schop") megjelent a híradásokban -reklámok- az un. "PÁNIK karkötő" használata megcélozva az idősek "píztárcáját"! Bizton láttad mán'!
Már pedzegettem alkalmasint, hogy a "bütykölők" társadalma, (levetkőzve nosztalgikus emlékeit), gondolva leginkább társadalmi hasznosságára, beszállhatna egy projektbe. Ez lehetne egy egyszerű elektronikai rendszer megalkotása, ami a bűnöző elemek elleni védelem szolgálatába lenne állítható. NE FELED BARÁTOM! MINDEN NEGATÍV KRITIKÁD ÉS ÉSZREVÉTELED, AMI EZT GÁTOLJA, ELŐBB-UTÓBB TÉGED CSAP POFÁN! (Mert Te is öregszel, Öregszem! ^_^)
No, vissza a "pofátlanúl" magas áron kínált "baszafütyi" kategóriás, csuklóra tehető, programozható telefonszámot hívó "PÁNIK-GOMB"-ra!
Több alkalommal birizgáltam a témát. (Vígasztal, hogy ma már az OPSZ fórumán (ma már betíltva! :wacko:) kezdeményezett ötletem, az Egyházakkal történő együttműködési megállapodási ötletem, ma már a Rendőrség részéről megvalósúlni látszik. Hiába, no: Erősebb kutya b@szik!
Ez okán kértem már segedelmetek, pölö a "beszélő" riasztó megalkotásában. Sajna a projekt egyébb okán "belassult". (Mármint az okán, hogy az orvosok látogatása...b@ssz@meg!)
No'! A lényegi mondandóm: Nehezünkre esne valami érdemleges "kütyü" megalkotása, öregkorunk "szépítése"  okán?!
 :wub:
Gyuri

ha5di:
Gyuri,

a téma nem tartozik a vészhelyzeti kommunikációhoz és a stílus sem a HASix Fórum sajátja akkor sem, ha egyes szavakban egy-két karakter lecserélésre kerül. Mivel rádióamatőr vonatkozása sincs, javaslom zárjuk le a témát. Biztos akad hely és fórum a megvitatására, mert amúgy a dolog érdekes, de alapvetően nem műszaki jellegű.

TNX

Béla

HA2BHG SK:
OK!
Tudomásul vettem!

ha5di:

--- Idézetet írta: Farkas György - 2011 November 07, 14:25 ---OK!
Tudomásul vettem!

--- Idézet vége ---

TNX!

Műkedvelő:
Gyuri Bátyám!
Ott vagyunk  PoliDilin is, várunk rád. Tudom, néha te is ott vagy  >:D
Téma lezárva!hsz. törölhető

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése