Idézetet írta: ha7po - 2016 Augusztus 07, 12:39 7AZ, remélem tudod, hogy Te maradtál le sok mindenről!Nem részletezem, úgysem értenéd!7POKreatív hozzászólás!
7AZ, remélem tudod, hogy Te maradtál le sok mindenről!Nem részletezem, úgysem értenéd!7PO
Júniusban vizsgáztam, és nagyon örülök neki, hogy sikerült, szerintem több mint 4 év hivatalos SWL munka
Többnyire digitális módokat használok,Szegeden tanulok tovább, mint programtervező informatikus,
Köszi mindenkinek! Azért megvan a hangulata, néha be szoktam kapcsolni, nosztalgia és öröm az embernek. Nomeg az R-1000 hangját AM-ben semmi DSP-s modern amatőr rádió hangja nem múlja felül az én eddigi tapasztalataim szerint. Még SSB-n is sokkal dinamikusabb, de ezért vehet az ember csoda drága márkahangszórókat a csodarádióihoz HI
Anélkül,hogy bármelyiket kiemelném a többi közül, itt egy remek gyűjtemény:www.qsl.net/on7yd/narro.htm Olvasmánynak is nagyszerű,és csak győzzél választani. tesztelve a linket,nem megy.Akkor a következő :472khz.org "And more..." "useful links" alul a listán: "Extrem narrow bandwidth techniques"
Idézetet írta: ha6pc - 2016 Augusztus 26, 06:39Anélkül,hogy bármelyiket kiemelném a többi közül, itt egy remek gyűjtemény:www.qsl.net/on7yd/narro.htm Olvasmánynak is nagyszerű,és csak győzzél választani. tesztelve a linket,nem megy.Akkor a következő :472khz.org "And more..." "useful links" alul a listán: "Extrem narrow bandwidth techniques"a link: http://www.qsl.net/on7yd/136narro.htm
8mz!en meg a WSPR-t ajanlanam.ez mar nem is igazabol qso-zas,hanem jeladozas szeru,de szerintem jopofa nekem idaig itthon sajat riggel ebben a modban volt a 2 legtavolabbi DX-em:Madagaszkar meg Brazilia,mindketto 17m es 3W
Köszönöm! És elnézést !