Szerintem most már érti a Zoli....Kicsit úgy járt, mint a tüntetésen, amikor a "demonstráció" tábla alatt "...struáció"-t sikerült kiáltozni. A tömeg szereplői szerint persze mindegy az, csak vér folyjon.
Lajos:Jelenleg nem tudom, hogy melyik az aktuális, mert az engedély a 2/2013. (I. 7.) NMHH rendeletre hivatkozik, ami viszont 2015.11.28-ától már nem hatályos.Szóval még nem tudom, hogy most melyik az épp aktuális. ránk vonatkozó rendelet.
.... csak a 160 (részben)/80/40/15/10/2 m, illetve a 70 cm és a 23 cm használható. De azok is csak részben.
Morzézni biztosan meg tudok tanulni, mivel jelenleg is tanulom és már néhány betű már megy.
Én csak a tényeket írtam le, racionálisan, érvekkel alátámasztva.Ezt "nehéz" cáfolni, ezért előveszed a személyeskedés "fegyverét".De ha már ítélőképesség, akkor mondjuk úgy, hogy más, eltérő, különböző. Nem vagyunk egyformák.Mondjuk például te részlegesen bevéded a nyomkodósokat, szemben velem (és a többséggel), aki elítéli őket, tehát a te ítélőképességed sem ideális.