Idézetet írta: hg7juv - 2009 Február 05, 20:19Ez biztos, mert én nem emlékszem rád! Te RH-s vagy én URH-s. Kinek a pap, kinek a papné. Vili! Nincs RH-s meg URH-s! Rádióamatőr van. Azon belül van morses, bütykölős, digit üzemmódos, versenyengedélyes, hallgatózó, echolinkes, stb stb stb....... Van , aki tud toronyra mászni, van , aki meg megmondja, mit is kell ott csinálni. Van, aki a végfokot hangolja ki rendesen, és van, ( volt , HA5CCC ) aki szenzációsan főzöt. Ez volt a rádióklub. Ez így tökéletes.
Ez biztos, mert én nem emlékszem rád! Te RH-s vagy én URH-s. Kinek a pap, kinek a papné.
Valójában Gyuri is szereti az URH-tartományokat,csak olyan a QTH-ja,hogy nemhogy minőségi,de szinte semmilyen URH-munkára nem alkalmas; Északnyugatra látok ki a Csallóköz felé,délkeletre Oradea felé-a Kékes mellett. Tengertől számítva 255m a magasság. Arra pedig nincsen időm,hogy a hívófrekiken hagyott rádiót figyeljem naphosszat. Dolgozni 0.137-1296MHz-ig bármelyik amatőrsávon tudnék (az 50MHz konverter félig kész,ezen nem.) Följebb meg nem nagyon van partner,az átjátszók végigindítgatása nem hoz örömet.
Idézetet írta: ha6pc - 2009 Február 06, 22:23Valójában Gyuri is szereti az URH-tartományokat.Lehetőségnek még URH-ra ott vannak a digitális üzemmódok, pl. WSJT.
Valójában Gyuri is szereti az URH-tartományokat.