GyuriEz az elgondolásod tökéletes,nagyon kínálja magát a lehetőség.Csakhogy ez itt már költségtérítéses dolog. Ez persze nem zárja ki,hogy megoldható legyen.Az onlájn vizsgázás óriási ötlet,csakhogy ki garantálja,hogy a vizsgázó személye valóban azonos-e a hivatalosan vizsgázóval. Ez még kidolgozandó.Ha belegondolok,hogy Gergelyiugornya,vagy Szentgotthárd vizsgázói képtelenek időben odaérni-közbülső szállás nélkül-akkor érdemes forszírozni.
Rádióamatőr által levezetve, vidéki NHH kirendeltség dolgozója kizárólag a tisztaságát felügyeli és jegyzőkönyvezi... Nem kell túlragozni, nem halnak bele annyian, mint hazánk útjain....NHH vidéki ügyfélszolgálati irodái pedig itt vannak: http://www.nhh.hu/?id=hir&cid=4891&mid=2027&lang=hu
Úgy látom Gyuri, hogy végre valamiben egy véleményen vagyunk. Ha már úgy is ki van helyezve a vizsga, akkor biztos akad ott egy NHH-s dolgozó, aki tudja felügyelni a vizsgát. Azért szerintem ezt nem kell annyira automatizálni.
Idézetet írta: hg7juv - 2009 Február 05, 19:19Úgy látom Gyuri, hogy végre valamiben egy véleményen vagyunk. Ha már úgy is ki van helyezve a vizsga, akkor biztos akad ott egy NHH-s dolgozó, aki tudja felügyelni a vizsgát. Azért szerintem ezt nem kell annyira automatizálni. VilmosEgyetértünk mi tulajdonképpen. Hisz te is rádiózol,én is. Csak más iskolába jártunk;máskor.73!
Ez biztos, mert én nem emlékszem rád! Te RH-s vagy én URH-s. Kinek a pap, kinek a papné.
Nem lesz kihelyezett vizsga egyenlőre.Kevés a jelentkező a sikeres vizsgázó még kevesebb.Aki jelentkezik, kéthavonta az a 10-20 fő vizsgázhat az NHH-nál BP-en.