Még most mennek? Azóta már elfelejtették amit tanultak...
Sziasztok!Kezdésnek HG5CUT Tibi-hez (ICON) szeretnék szólni.Az előzmény egy másik témában keresendő. (Itt található Tibi hozzászólása.)Kedves Novák Tibor (HG5CUT) (Sasadi Tibi, Icon, Borbély Pista)!Szerintem enyhén szólva nem szerencsés, ha egy ember ilyen stílusban fejezi ki magát (főleg egy nyilvános felületen). Az pedig nagyon szomorú, ha egy rádióamatőr klub alapító tagjának ilyen megnyilatkozások hagyják el a tollát/száját, vagyis jelen esetben billentyűzetét.
Főleg, hogy azt a témát nem csak saját beszámolók céljából hoztam létre, hanem annak reményében is, hogy hátha odatalál majd néhány kezdő is.
Én, amikor még Budapesten laktam, sokszor mentem fel a János-hegyre SOTA-zni, de egyszer sem tértem be az Őzike utcába, nem is ismerjük egymást személyesen.
Ha ismernéd a születésem körülményeit és a gyermekkoromat, egész biztosan nem írnál ilyeneket.
Viszont a klub honlapján 4 hónapja közzétett Blind SOTA cikk (és Nagy Zoltán hozzászólása) alapján nagyon szimpatikus társaság vagytok. A fórumon felém alkalmazott lenullázó, földbedöngölő stílusod ellenére még abban is bennelennék, hogy ha egyszer újra Budapestre keverednék (akárcsak 1-2 napra is), akkor benézek hozzátok.
Tiszteletre méltó, hogy egy vak embernek segítetek. Zoli szintén, hogy vakként ilyenbe belevág.Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy van Nagy Zoli? Sikerült-e elmennie a vizsgára? Kért-e/Kapott-e engedélyt? Hogyan mennek ezek a dolgok egy vak embernél?
Én (még? ) nem vagyok vak (csak látássérült), de jó lenne tudni mindezek menetét, mert sajnos a későbbiekben lehetek én is az.
Előre is köszönöm (normális) válaszod!Üdvözlettel:HA5KZO, Zoltán.
...egyébként inkább a fogdába szerettek volna dugni...
Nos... Akkor nem jövök ide többet én sem. Minek legyek egy olyan helyen, ahol nem látnak szívesen?
2. Szerintem ha feltennénk szavazásra, hogy kettőtök közül kit tudnánk jobban nélkülözni, nem Te lennél a befutó.