Szerző Téma: Stílus  (Megtekintve 21664 alkalommal)

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
Stílus
« Dátum: 2014 Június 24, 00:08 »
Idézek a facebookról. Vagy teljesen részeg a hozzászóló vagy nem tudom mi van.

KDR tagok. Tényleg ő a képviselőtök? Ilyen színvonal az amit ti elfogadhatónak tartotok? Lépnetek kell erre!

"Tibor Novák Kedvesnagyonszerencsétlenbalfasz Lajos 7at rádióamatőr barátom. Mint írtam a 2 méteres átjátszókat írd le az összeset amit lekódoltunk a budapesti R0-n kívűl. A hetvencentis átjátszókat meg jó lenne ha hagynád mert azok meg már annyira zavartatva vannak hogy még ctcss kódolással se lehet némelyiket használni. A hetvencentin már évek óta folyamatosan zárogatják le az átjátszókat pont ez miatt. Akkor hol voltál, vagy voltatok, akkor miért nem baszogattátok az átjátszók üzemeltetőit? Miért most kell hirtelen eszébe jutnia mindenkinek amikor már majdnem mind le van kódolva? Amikor az első átjátszó lekódolás megtörtént akkor hol voltatok kedves basztatók? Elmehettek ti mind a büdös picsába Lajos 7at-val az élen!"
73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető ha5iw

• Hero Member
    • Profil megtekintése
    • HA5IW
Re:Stílus
« Válasz #1 Dátum: 2014 Június 24, 01:48 »
Azt gondolom ez valakit minősít.....de sajnos a nagyobb baj, hogy valakiket  is minősít.....
73/DX    Simon
www.rfha5iw.hu

Do it or not! Just don't try it.     (by Yoda)

HA2EDX

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: 2014 Június 24, 06:12 »
Azt gondolom ez valakit minősít.....de sajnos a nagyobb baj, hogy valakiket  is minősít.....

:angry:  rr!

Nem elérhető HA7HQ

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2014 Június 24, 11:21 »
Nem kell Facebook-ozni.....  ;)

(Hála az égnek engem csak egy valaki tud ennyire kihozni a sodromból. Még nem ágyelő, de dolgozik a témán.....)
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik !

Nem elérhető I ( C O N

• Hero Member
    • Profil megtekintése
    • Normafa Műhely
« Válasz #4 Dátum: 2014 Június 24, 11:26 »
Idézek a facebookról.

További idézetek:

Tibor Novák: Lajos 7at! Te a budapesti R0 átjátszóval kapcsolatban milyen megoldást ajánlottál volna?

Lajos Ruszó: Tibor hány éve év tizede müködött ctcss nélkül ? De ha körsugárzót ugy rakjátok fel hogy a debreceni (bécsi) irány takarva van máris nincs gond sőt javaslom hogy csökkentsétek a kimenő teljesítményt 5-10 Wattra semmi értelme ágyuval verébre lőni.

Lajos Ruszó Tibor segédlettekkel hány átjátszóra került fel a ctcss? 5-8?

Tibor Novák Lajos Ruszó Sorold fel légyszi azt az 5-8 átjátszót. Aztán ugye azt te se gondolod komolyan hogy ha az adóteljesítményt csökkentjük akkor a vevő ctcss-t ki lehet kapcsolni az átjátszón. Valamint azt a körsugárzó felrakást ami nem látkörbe csak "nem Debrecen és Graz irányba" azt rajzold már le nekünk, hálásak leszünk az örökkévalóságig neked ,sőt felveszünk a klubba 5 forint évi tagdíj ellenében.

Lajos Ruszó Tibor egyszerű a vevő antennát nem a torony tetejére hanem oldalára rakod úgy hogy Bécs felé a torony takarja . Adó antennát meg úgy rakod fel hogy a torony debrecen felé takarja és max 5-10Watt kimenő. Igy a bécsi átjátszót nem zavarod . De az osztrákok nem tudják nyitni az átjátszót . Debrecen és Budapest közötti amatőrök még ha nyitják is mind a két átjátszót egyszerre csak a közelebbi átjátszó válaszát halja.Tudod csökkent teljesítmény és az irány.

Lajos Ruszó A ctcss csak ront a helyzeten pl itt Erdőkertesen 100-150Wattal feljutok a debrecenire és kényelemesen tudom használni csak a BP R0 vevőjét ültetem le amire se én se más n em jut fel sőt a lejövője sem zavarja a debreceni átjátszó lejövőjét.

Tibor Novák Lajos, ez ügyes megoldás. A probléma az hogy egy antennája van az átjátszónak.

Tibor Novák Lajos ,kivel szoktál "kényelmesen esténként beszélgetni a debreceni átjátszón? Lajos te olyan hülyeségeket írsz néha, miért nem alakítasz inkább a környékbeli amatőrökkel egy rádióklubot, és akkor ott helyben terjeszthetnétek egymásközt ezeket az okosságokat. De azért majd egyik klubnapon kielemezzük ezeket az ötleteidet.

Ferenc Kiss Tibike! Ha engem támadsz azon én röhögök egy jót. Ha szakmailag nem tudsz megindokolni egy értelmetlen lépést akkor a bírálót támadod? Csak simán el kellene ismerned, hogy az egész CTCSS mizéria egy ballépés volt ahol az IARU konferencia birkái után mentetek. Ellene mentetek vele a magyar rádióamatőröknek. Az meg, hogy az RH nem érdekel az egy külön érdekes felvetés.

Tibor Novák Kedvesnagyonszerencsétlenbalfasz Lajos 7at 
De ezt már 7az Feri felrakta. a sor nem teljes akit érdekel itt elolvashatja az egészet.  =100000094782686&p[1]=805723202774165&share_source_type=unknown&__av=100000526839883]https://www.facebook.com/ajax/sharer/?s=99&appid=2309869772&p[0]=100000094782686&p[1]=805723202774165&share_source_type=unknown&__av=100000526839883
Ja igen és nefészbukozzál hanem rádiózzál, mert a vége ez lesz!
PSY - Gangnam Style PARÓDIA ! Pamkutya
Üdv mindenkinek:  Icon, (Csak így, nemes egyszerűséggel)
Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

I(con
hg5icon
Normafa Műhely
www.normafamuhely.hu

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2014 Június 24, 11:43 »
Nem kell Facebook-ozni.....  ;)

(Hála az égnek engem csak egy valaki tud ennyire kihozni a sodromból. Még nem ágyelő, de dolgozik a témán.....)

Ha bántod akkor jaj neked :)
73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető ha5bww SK

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2014 Június 24, 11:47 »
Szerintem Nyüszi meg tudja magát védeni! Palinak kényelmes helye lesz az ágy előtt :D.
73 es DX!
Ed
HA5BWW/HA5W
HA-DXC, HA-CWG, DIG, HSC, CTC

Nem elérhető HA7HQ

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2014 Június 24, 12:12 »
Rossz az aki rosszra gondol......  :D
A rendszámnál még mérges voltam, a tegnapi kerékpár-pedálnál már csak legyintettem. Megette, egészségére......

De maradjunk on-topic-ok. Úgy látom, kicsit sok már ebből az átjátszó témából. Mindenki mindent jobban tud, főleg
azoknál, akik nem csak beszélnek róla, hanem csinálják is. Akiknek viszont nem kellene ennyire felkapni a vizet és
olyanokat írni, amivel 1 perc alatt lerombolják évek építőmunkáját. Tudhatnák, ebben a miliőben minden közösségért
végzett munka megkapja méltó büntetését azoktól, akiknek egyébként készült és akik egy szalmaszálat sem tesznek
keresztbe a közösség érdekében. Ezt most szigorúan név nélkül írom, sajnos minden hasonló ügy résztvevőire
egyformán írhattam volna......

Nem elérhető HA2BHG SK

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2014 Június 24, 12:21 »
AJJAJAJJJ! Hova fogok én bekerűlni???  De, csakazértis!  Nem adom fel! :-)
Gyuri.

Nem elérhető HA7HQ

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2014 Június 24, 12:22 »
Gyuri.

Ne is ! ! ! !  :D

Nem elérhető I ( C O N

• Hero Member
    • Profil megtekintése
    • Normafa Műhely
« Válasz #10 Dátum: 2014 Június 24, 12:29 »
De, csakazértis!  Nem adom fel! :-)
A rádióamatőr sosem adhatja fel, Pali ezt a részét már megszoktuk, nem is a dicséret miatt csináljuk hanem hogy magunknak jó legyen. Aztán hogy valakinek nem tetszik az meg egyértelmű mert olyat még senki sem tudott alkotni ami mindenkinek jó lenne. (Lásd: madártej, franciakrémes, erdőmester, konyakmeggy) 

LGT-NEM ADOM FEL 1978
Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

I(con
hg5icon
Normafa Műhely
www.normafamuhely.hu

Nem elérhető Ha-7-at

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2014 Június 24, 12:41 »
icon te véleményem szerint hazug emberszerű lény ha idézel valamit akkor mindent!
   Az egész avval kezdőtt hogy mert itt már Senki nem veszi figyelembe támadásaidat ezért most a facen tetted ezt .
a qrp.hu oldalt támadtad . http://qrp.hu/radioamator/a-mrasz-is-tesz-a-megoszto-ctcss-re/
    http://www.ha5kdr.hu/2014/06/sajto-helyreigazitast-kerunk
   Törölted azt az állításodat hogy nem árultok ctcss panelt . 
pedig ti írtátok mint első megoldás:
   http://www.ha5kdr.hu/hg5rvb-ctcss-885-hz
Igaz varázsdoboznak nevezitek.

Másik iaru ajánlotta a ctcss bevezetését ti meg úgy hivatkoztok rá hogy be kell vezetni. Nem nagy különbség nem másért történt mint az egyedüli valamit tenni akaró klub vagytok aki meg mond valamit le hülyézitek vagy bármi más módon támadjátok csak azért 2-3 taggal több legyen  a kdr-ben . Ezt a barátod miki írta mielőtt azt mondanád valótlant állítok.

Sajnos nem olvasható a face-en lévő írás ebben is tévedtél...
« Utoljára szerkesztve: 2014 Június 24, 13:14 írta Ha-7-at »

Nem elérhető Ha-7-at

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2014 Június 24, 13:03 »
sőt az általatok üzemeltett átjátszók mindegyikén van ctcss vagy tervezitek  ez az információ is a kdr oldaláról származik.
   http://www.ha5kdr.hu/projektek/atjatszok
Sőt érdemes elolvasni amit írtatok a forumba ctcss kapcsolatban.
  Az meg külön undorító hogy 7tm Tibibe belekötöttél mert különbözött az átjátszókról a véleménye.

Hiába lépsz be 1000néven a hozzászólásaid követhetők lesznek.  Már várom hol és mikor kötszbelém .
   Komolyan hülyének nézel mindenkit?
Szerinted ez a amatőrhőz méltó?
   Ne fáradj válasszal úgy sem ér annyit a válaszod mint a kutyám piszka...

Nem elérhető Ha-7-at

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2014 Június 24, 13:07 »
Gyuri.

Bármennyire is szeretnék a rádióamatőr nem kdr-t jelent.

Nem elérhető ha0szt

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2014 Június 24, 13:08 »
 :huh: :huh: :huh:

...az elmúlt két hónapban annyi minden elhangzott, - olyan dolgok, kijelentések, amelyekből nem lehet visszajönni.
A negyedével szét lehet kúrni akár egy házasságot is.
 (nem a békülős szex verzió)

:(
Borisz Jelszint