Idézetet írta: ha3hy - 2015 Május 27, 16:56Ugyanis ő...Köszönöm, Laci, de ne essünk túlzásokba, tulajdonképpen már én is abban a korban vagyok, hogy egy negatív leletnek jobban örülök... Egyébként kb. 26 éve.
Ugyanis ő...
És akkor egy kis élet: holnap jön hozzánk a hegyre egy igen nagy, országos szintű, állami pénzből működő szervezet, s felszerel a QTH-n ingyen egy olyan szerkezetet, amelynek az adataiból tetszés szerint minden amatőr profitálhat. A villanyszámlájukat pedig mi álljuk - az öt forintot messze meghaladó tagsági díjból. Na ez (is) a valami - nem a süket szöveg. Vajh miért nem más klub került a célkeresztbe? (Az véletlenül sem válasz, hogy nem is keresték őket...)
Kell a pénz a sörre Évi 48 e Ft a tagdíj ha havi 4 eFt számolok. Hogy ennek hasznát vagy 10 -15 ember élvezi? Mennyi rádióamatőr készülét vett ebből a kdr? Hány antennát állított? Amatőr ürügyén egy buli klubbot csináltok. Legkifejezőbb az ami kdr lapján van Miki egy korsó sörrel. Reklámnak nem rossz gyere közénk nem leszel otthon és sörözhetsz meg jót hülyülünk... Kicsit olyanok vagytok mint a horgász nemna halfogásért megy hanem azért hogy egy picit lazítson és igyon keveset. Ők vannak többen de ők a horgászok? Nem hiszem.
Építészmérnökként jót derültem ezen a torony építésen. Az alapozás kissé alulméretezettnek tűnik, na és nem beszélve a fagyhatárról?
Ott voltál? Nem.Ástad a gödröt? Nem.Tudod hogy mi volt benne? Nem.Több kérdésem nincs.
HA0BR mennyi lenne egy toronyterv ? Minimum 20m olyan ami mászható és kosár van. Anyagra vastagfalú szögvas, bázikus hegesztés szükséges vagy megfelel a rutilos? Felület védelemnek mi kell? Lehet magánba is nemhiszem hogy sok amatőrt érdekel az antenna állítás. Köszönöm..