Soha nem hagyott cserben, semmi gond nem volt vele és a hegyek is jók még. .....Azóta minden este imába foglalom a neved, hogy meggyőztél a "kisöregről"!
Akkor ezért csuklom?
Az ár/értékhez nem férhet kétség, bár hozzá kell tenni, hogy azért az eredeti pótalkatrészek nem két filléres dolgok most sem.Mindenesetre a noname forrasztóállomásokat magasan veri.Mindazonáltal ha bekrepálna valamiért - amit kétlek -, újabb Wellert nem vennék. Maradnék ennél a típusnál, ha lenne jó állapotú megkímélt darab v. alkalmi vétel pótalkatrész. Akkor azt hiszem beinvesztálnék én is egy Metcal MX-500-ba - ha lenne olyan, ami nem úgy néz ki mint amit istállóban használtak, mert sajnos én még használtam nem láttam nem leharcolt pofázmányú példányt ebből a típusból.
Akkor azt hiszem beinvesztálnék én is egy Metcal MX-500-ba - ha lenne olyan, ami nem úgy néz ki mint amit istállóban használtak, mert sajnos én még használtam nem láttam nem leharcolt pofázmányú példányt ebből a típusból.
egyik pad kap ónpöttyet és az rögzít, még ha így a fényes felületet többnyire el is bukom az adott oldalon
Amit nagyon nem szerettem az az, hogy a hegyek egy idő után oxidálódtak és kínlódás volt tisztítani.
IdézetAmit nagyon nem szerettem az az, hogy a hegyek egy idő után oxidálódtak és kínlódás volt tisztítani. Feri, ez igaz, de erre meg ott a Tip Activator. Egy kezeléssel olyan lesz mint az új, nem korrodálja a hegyet és örök mint a nyomor. Ja, meg Wellerhez képest olcsó. Én 2 éve használom, a tégely felét használtam eddig el.https://www.youtube.com/watch?v=_hP0KYEgdHk
el fog menni még 30 évig mert nincs ami elkopjon benne.