IT9RBW-nak valaki szólhatott (talán Freud is), mert ma már rendesen LP-ben van.F@sz@ !!! Trükközés magas fokon
Remélem, tudta ezt az YT2AAA is aki egyéniben multiként indult; hát ilyet is lehet...
Idézetet írta: ha5pp - 2016 Június 02, 09:38 Remélem, tudta ezt az YT2AAA is aki egyéniben multiként indult; hát ilyet is lehet...Zoli!Szerintem nem szabálytalan, ha valaki magasabb kategóriában értékelteti magát.SO létére MULTI-ban, NON ASSISTED-ként ASSISTED-ben, QRP-ként HP-ben, stb."Visszafelé" persze, ez nem igaz
Idézetet írta: HA5NB - 2016 Június 02, 14:33Idézetet írta: ha5pp - 2016 Június 02, 09:38 Remélem, tudta ezt az YT2AAA is aki egyéniben multiként indult; hát ilyet is lehet...Meggyőztél Zoli!Szerintem nem szabálytalan, ha valaki magasabb kategóriában értékelteti magát.SO létére MULTI-ban, NON ASSISTED-ként ASSISTED-ben, QRP-ként HP-ben, stb."Visszafelé" persze, ez nem igaz Igen, de az M/S-ben csak 10x lehet sávot váltatni egy órán belül, míg SOA-ban akárhányszor. Ha 11x váltott, akkor nem lehet M/S és mondjuk M/M sem, mert akkor meg sávonként kellett volna a sorszámot kezdeni.
Idézetet írta: ha5pp - 2016 Június 02, 09:38 Remélem, tudta ezt az YT2AAA is aki egyéniben multiként indult; hát ilyet is lehet...Meggyőztél Zoli!Szerintem nem szabálytalan, ha valaki magasabb kategóriában értékelteti magát.SO létére MULTI-ban, NON ASSISTED-ként ASSISTED-ben, QRP-ként HP-ben, stb."Visszafelé" persze, ez nem igaz
Lehet nézelődni:http://www.cqwpx.com/raw.htm?mode=cw73 , Zoli