- Háromnak három, de nem lesz, hanem Volt!
Ezeket is töröljem?
Ezen a fórumon semmi keresnivalója a vicceknek.
Éppen esik az eső, sár van kint. Az ajtó előtt sárkaparón leszedem a cipőmről ami ráragad, nem viszem be a lakásba.
Rejtett rasszizmus Egy személy vagy intézmény burkolt vagy öntudatlan formában történő negatív megkülönböztetése annak látható rasszjegyei miatt. Főleg akkor jelenik meg, ha a rasszizmus nyílt kifejezését már társadalmi vagy törvényi normák korlátozzák. McConahay[7] szerint a modern rasszizmus fő ismertetőjegyei: a rasszista személy azt állítja, hogy ő nem rasszista, és a rasszizmus rossz dolog állítja, hogy a jog előtti egyenlőséggel teljesen megszűnt mindenfajta rasszista megkülönböztetés (tehát nem vesz tudomást a megkülönböztetés egyéb, nem törvényi formáiról) ugyanakkor azt is tényként állítja, hogy a korábban elnyomott csoportok „túl rámenősek”, „túl hamar” akarnak ugyanolyan helyet kapni a társadalomban, mint a korábbi vezető réteg, tehát olyan helyet akarnak megszerezni, amit „nem érdemeltek ki” ezen kívül támadja a hátrányos helyzetűeket támogató állami intézkedéseket (a pozitív diszkriminációt), mivel azok „egyenlőtlen feltételeket teremtenek”. A rejtett rasszizmus révén a rasszista személy elkerülheti a rasszizmus látszatát, miközben véleményével és döntéseivel továbbra is fenntarthatja az elnyomott csoportok hátrányos helyzetét.
Szólítottatok!'5DI Béla IdézetEzen a fórumon semmi keresnivalója a vicceknek. Igazad van, habár én igennel szavaztam, legyen "Amatőr humor"!
Székely fiú kérdi az apját:- Édesapám látott má maga antennát?- Há' fiam má láttam is meg ettem is.- De édesapám az nem ehető!!- Hm.... akkor csak láttam.