Szerző Téma: Vicc  (Megtekintve 252423 alkalommal)

Nem elérhető ha8al

• Full Member
    • Profil megtekintése
Re:Vicc
« Válasz #15 Dátum: 2012 December 14, 11:11 »
Alinak mondja a kádi
A Korán szerint mióta világ a világ mindig a férfi megy elől, utána a tevék és leghátul a nő!
Nálad miért megy elől a nő?!
Kádi, a Korán még nem ismerte a taposóaknát! ;)

Nem elérhető HG9IEG

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
    • hg9ieg.hu
« Válasz #16 Dátum: 2012 December 14, 14:06 »
- Háromnak három, de nem lesz, hanem Volt!

Pressurion Bar
          A kiváló görög fizikus rövid életét az időszámításunk szerint élte. Leginkább az foglalkoztatta, hogy a fehér- vagy a vörösbor fejt ki nagyobb nyomást másnap. Kísérletei során mája elhasználódott, de nevét őrzi a nyomás egy mértékegysége. Fia, Milli Bar, nagyobbat akart csinálni apjánál, de nem az sikerült neki.

Ga Bit
          A 0x14. század elején született matematikus nő a Bit család legifjabb tagja. Egész életében nem jutott egyről kettőre. Ebben közrejátszott, hogy fekete-fehérben látta a világot. Meg akarta írni az "Egy Bites női agy" című dolgozatát, de kevés volt hozzá. A művet végül is bátyja, Meg'a Bit jegyezte le, amiért 0x79E-ben megérdemelten nem kapta meg a Matematikai Nobel-díjat.

André-Marie Méter
          André-Marie Méter francia metrológus volt. Méter hosszú életútját röviden fejezte le a francia felvilágosodás egy sötét korszakában. Jelentős haladást ért el hátrafelé. Sajnos sem fénykép, sem festmény, de még csak rajz sem maradt fenn róla. Személyes ismerőseinek visszaemlékezései szerint jobb is így. Valódi nagysága fiában, Charles-Augustin de Ciméter-ben öltött  tesztet. Később kiderült, naplójába írt eredményeit a 'h' ( Háry János, tényszerűen 3,142 értékű ) konstanssal kell osztani. Emlékét két mértékegység őrzi: ügyeire való tekintettel a folyóméter, volt tanárai javaslatára a légköbméter.

● volt - feszültség mértékegysége
● Alessandro Giuseppe Antonio Anastasio Gerolamo Umberto Volta ( 1745+82 ) - olasz fizikus
● Volt - bizonyíték arra, hogy a hülye magyar nem tanulta meg, mi a különbség az előző kettő között

Nem elérhető papesz/ha1st

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2012 December 14, 18:00 »
Ki mit csinál munkába menet előtt!

Angol: Átölelem az asszony derekát, és a háta mögött összeér a kezem. No nem azért mert olyan hosszú kezem van, hanem olyan karcsú.
Francia: Felültetem az asszonyt a lóra, leér a lába. No nem azért mert olyan alacsony a ló, hanem olyan szép hosszú lába van.
Roma: Ráütök az asszony farára  elkezd remegni, hazaérek a munkából még mindig remeg. No nem azért mert akkora fara van, hanem olyan hamar hazaérek a munkából.

Nem elérhető ha7sg

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2012 December 14, 20:21 »
(Sziasztok, valtozzak lova, ha nem ez a legnepszerubb topic!
Brekeke..
Bocs ezt eltevesztettem.
)

Pistiket kerdezi a tanarur, mennyi 7x6?
Semmi reakcio.
Pistike!!!
Innen nem hallani tanarur.
Na csereljunk helyet, kerdezz valamit!
Ki szokta kettyinteni a tornatanarnot a szertarban?
Jeee, innen tenyleg nem hallani.

73: 7SG Gabor

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2012 December 15, 01:34 »
"Jelentette HG9IEG - Tegnap - 18:52. A következő üzenetet hagyta:
megint egy rasszista"

Ezeket is töröljem? https://www.google.hu/search?q=rasszista%20vicc&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np

73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető HG9IEG

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
    • hg9ieg.hu
« Válasz #20 Dátum: 2012 December 15, 11:12 »
Ezeket is töröljem?
Ha tudod, megtisztelnél vele.
Éppen esik az eső, sár van kint. Az ajtó előtt sárkaparón leszedem a cipőmről ami ráragad, nem viszem be a lakásba.
A moderálási kérelem funkció azért van, hogy tudassam veled: mit nem tartok elfogadhatónak.

Horoszpók:
    Kos: Ezen a héten új ötleted támad egy rég megoldatlan problémádra. Lesz még egy ötleted, de az zsákutca. Hogy kiválaszd, melyik - melyik, kérj tanácsot a he fórumon.
    Bika: Most még véletlenül sem kevered össze a színkódos ellenállásokat. A tranzisztorokkal.
    Ikrek: A hét elején túldisszipálsz pár alkatrészt. Emlékeztetőül a tűzoltóság telefonszáma: barna-fekete-zöld.
    Rák: Ne feledd, a macskád nem erősítő: ha gerjed, nem kell elföldelni.
    Oroszlán: Sajnos korábban kellett volna mentést készítened a számítógépedről.
    Szűz: A hét közepén gyönyörű oszcillátort készítesz. Ne szedd szét, jól jön majd, ha nem tápegységet akarsz építeni.
    Mérleg: Ha azt hiszed, nem mehet tönkre egyszerre két multimétered kijelzőjén a mínusz előjel, a jövő héten nagyon meglepődsz.
    Skorpió: Ez a hét a tanulásé. Nem is hinnéd, milyen kreatívok a csatlakozó-tervező mérnökök. Visszasírod az időt, amikor mindenhol banándugót használtak.
    Nyilas: Kiég párod kedvenc lámpájában az utolsó tejfehér izzó. Megígéred, veszel egyet. Egész héten keresed, sikertelenül. Az energiatakarékos vagy nem szabályozható, vagy nem fér be, vagy ronda. Párod kinyilatkozza, hogy milyen mester is vagy; te pedig komolyan fontolóra veszed, hogy vagy a párodat hagyod el vagy az Uniót.
    Bak: Egész évben hajtottál, ideje egy hosszú pihenésnek. A legközelebbi közhasznú munkáig.
    Vízöntő: Ezen a héten egyszerű hétköznapok lesznek. Hogy fogod irigyelni a jövő héten!

ha5di

• Vendég
« Válasz #21 Dátum: 2012 December 15, 11:17 »
Ezen a fórumon semmi keresnivalója a vicceknek. Ez különösen igaz a roma és minden egyéb rasszista viccekre. A megoldás a rovat teljes törlése és meghagyni szakmai, rádióamatőr fórumnak.

Feri, légyszíves törlöd az egészet.

Köszönöm!

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2012 December 15, 14:22 »
Szólítottatok!

'5DI Béla
Idézet
Ezen a fórumon semmi keresnivalója a vicceknek.
Igazad van, habár én igennel szavaztam, legyen "Amatőr humor"!
HG9IEG A neved sajna nem tudom, most nincs időm keresgetni mert dolgozom. Igaz hogy nem ide való, de egy ártatlan vicc kapcsán azonnal besoroltál egy rasszba. Sőt azt még meg is erősítetted!
Idézet
Éppen esik az eső, sár van kint. Az ajtó előtt sárkaparón leszedem a cipőmről ami ráragad, nem viszem be a lakásba.
Szerintem aki rasszokat alkot, az a rasszista! Nem érzem magam "SÁRNAK" és nem tudom ki vagy mi jogosít fel arra hogy hogy embereket ide vagy oda sorolj. Ugrottál egyszerre, tehát szerintem gyakorlatod lehet abban hogy azonnal hogy különböző csoportokat, rasszokat alkossál. A vicc az vicc! Valami nagy megbántottság vagy harag a világgal lakozik benned. A világban sok embernek van helye
Idézet
Rejtett rasszizmus
    Egy személy vagy intézmény burkolt vagy öntudatlan formában történő negatív megkülönböztetése annak látható rasszjegyei miatt. Főleg akkor jelenik meg, ha a rasszizmus nyílt kifejezését már társadalmi vagy törvényi normák korlátozzák. McConahay[7] szerint a modern rasszizmus fő ismertetőjegyei:

a rasszista személy azt állítja, hogy ő nem rasszista, és a rasszizmus rossz dolog
        állítja, hogy a jog előtti egyenlőséggel teljesen megszűnt mindenfajta rasszista megkülönböztetés (tehát nem vesz tudomást a megkülönböztetés egyéb, nem törvényi formáiról)
        ugyanakkor azt is tényként állítja, hogy a korábban elnyomott csoportok „túl rámenősek”, „túl hamar” akarnak ugyanolyan helyet kapni a társadalomban, mint a korábbi vezető réteg, tehát olyan helyet akarnak megszerezni, amit „nem érdemeltek ki”
        ezen kívül támadja a hátrányos helyzetűeket támogató állami intézkedéseket (a pozitív diszkriminációt), mivel azok „egyenlőtlen feltételeket teremtenek”.

A rejtett rasszizmus révén a rasszista személy elkerülheti a rasszizmus látszatát, miközben véleményével és döntéseivel továbbra is fenntarthatja az elnyomott csoportok hátrányos helyzetét.
Nem kívánok vitát generálni. Megyek "DOLGOZNI"!

Nem elérhető ha7sg

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2012 December 15, 14:34 »
Szia HG9IEG!
A halakkal mi a helyzet?

ha5di

• Vendég
« Válasz #24 Dátum: 2012 December 15, 15:41 »
Szólítottatok!

'5DI Béla
Idézet
Ezen a fórumon semmi keresnivalója a vicceknek.
Igazad van, habár én igennel szavaztam, legyen "Amatőr humor"!

Ami itt van az mitől amatőr humor? Mutass egyet is, ami kapcsolódik a rádióamatőr élethez? Annyi helye van itt, mint a "Megcsal a feleségem", "Használt mosógép eladó", "Le a tandíjjal", hiszen a többségnek van felesége, mosógépe, közeli rokona aki a felsőoktatásban tanul, stb. A társalgó rovat eredetileg nehezen besorolható, áttételesen ide tartozó témáknak született és nem az akárminek.

Ha viccet akarok olvasni, akkor nem ide jövök. Ha meg azt látom hogy ez is csak egy vicc fórum, akkor az vicc, ahogy nagyra becsült HA5UY Gyuri barátom tömören megírta.

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2012 December 15, 15:52 »
Béla!
Kicsit bepörögtem, nem olvastam el még egyszer így aztán valami kimaradt.
Ahogy szerettem volna írni:"Igazad van, habár én igennel szavaztam, legyen, DE "Amatőr humor""
A királynőt nem....
vy 73 Karcsi

Nem elérhető ha7tm

• Sr. Member
  • ha7tm
    • Profil megtekintése
    • http://ha7tm.hu
« Válasz #26 Dátum: 2012 December 15, 15:54 »
Székely fiú kérdi az apját:
- Édesapám látott má maga antennát?
- Há' fiam má láttam is meg ettem is.
- De édesapám az nem ehető!!
- Hm.... akkor csak láttam.

Azért ez közel van az amatőr vicc-hez Tehát 1 azért van.
73 es Dx Tibi HA7TM / HG7T

Nem elérhető HG9IEG

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
    • hg9ieg.hu
« Válasz #27 Dátum: 2012 December 15, 16:19 »
Kedves Karcsi!

Van legalább egy olyan vicc, amit te ártatlannak tartasz, én pedig rasszistának.
Nem akarom, hogy a 2004-től látogatott rádióamatőr fórumban ilyen vicc legyen.

73 de Gábor.

ha5di

• Vendég
« Válasz #28 Dátum: 2012 December 15, 16:20 »
Nem értem, miért szavazás kérdése, hogy a rasszista vicceknek is helyt adó rovat megmaradjon-e vagy sem. Nem értem  :angry:

Nem elérhető ha6pc

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2012 December 15, 16:50 »
A szavazás csak a vicc rovatról,annak létéről szól.
(igen-nem)
Javaslom átfogalmazni!