Szerző Téma: qrp.hu  (Megtekintve 16334 alkalommal)

ha3flt

• Vendég
Re:qrp.hu
« Válasz #30 Dátum: 2021 Január 03, 11:52 »
Nem ismered a lapján olvasható-tapasztalható hangvételét, ami itt-ott felbukkan, akkor nem ez jutna először eszedbe. Ő a világ közepe (ahogy mindannyian, csak ő jobban).

Kimoderálta a hozzászólásomat (kétszer, mert először azt hittem, technikai hiba), majd a kérdésre, hogy miért, az volt a válasz, hogy unja elmagyarázni mindenkinek.

Ez volt a kiindulási alap, amiért azt írtam, hogy ha valaki ilyen szokatlant akar ennyire erőteljesen, akkor tegye jobban láthatóvá - hadd ne én adjak ötleteket, hogyan. Én is elég arrogánsan tudom védeni a magamét, de ilyen helyzetben első lépésként tisztességesen leírnám a szabály mellé, hogy _miért_. Az egész nincs rendben és nem érdekel az oka. Elmondtam a magamét.

Ervin

• Vendég
« Válasz #31 Dátum: 2021 Január 03, 11:59 »
"Nem baj, majd születik rólunk egy cikk, hogy milyen értetlenek és maradiak vagyunk."

Sebaj, az meg nekünk lesz reklám. De megnézheted, hogy minden nap, minden órában minimum tucatszámra látogatják nem regisztráltak is ezt a fórumot.
Világbéke, öröm és boldogság!  ;) :wacko:

Nem elérhető HG9IEG

• Sr. Member
    • Profil megtekintése
    • hg9ieg.hu
« Válasz #32 Dátum: 2021 Január 03, 16:59 »
Jobban belegondolva, a rádióamatőrködés lényege a tudás szélesítése, az önképzés.
Ebbe beletartozik a mindenféle különleges honlapok, fura szabályaik megismerése.
Ilyen létrehozója és üzemeltetője nagy szolgálatot tesz a rádióamatőr mozgalomnak.

bob

• Vendég
« Válasz #33 Dátum: 2021 Január 03, 19:24 »
Szerintem annak az oldalnak a címe a félrevezető, mert azt sugallja, hogy
a hazai qrp -s rádióamatőrök táborát képviseli, holott ez nem igaz.

A világ tele van kifőzdékkel (konyhák) és mindenki valamilyen fantázianevet,
vagy a keresztnevét választ erre a célra. (pl Tom's kitchen .. stb)

73DX

Ervin

• Vendég
« Válasz #34 Dátum: 2021 Január 03, 19:47 »
Pont ezért, inkább ilyen oldalakat látogatok: https://www.facebook.com/groups/qrpradio/

Nem elérhető HA1TN

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: 2021 Január 03, 21:25 »
Én sem értem, de az is tény, hogy az idő múlásával a törött linkek aránya az 1-hez konvergál.
Sajnos az ittenieknél is van szép számmal. Persze mindenre ott van az archive.org

73!
HA1TN - Norbi

Nem elérhető ha7az

• Administrator
  • Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: 2021 Január 03, 21:38 »
Sajnos az ittenieknél is van szép számmal. Persze mindenre ott van az archive.org

Sajnos ez az internet átka. Ha valamit kikapcsolnak, letörölnek annak majdnem annyi.
73 es DX!
Feri
ui: Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
ui: Eljön az idő, amikor a dolgok értéke már alacsonyabb, mint az általuk elfoglalt hely értéke. /HA7TY/
ui2: Ha valakinek problémája van veled, mindig jusson eszedbe, hogy az az ő problémája!

Nem elérhető CB szökevény

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #37 Dátum: 2021 Január 03, 22:55 »
Én sem értem, de az is tény, hogy az idő múlásával a törött linkek aránya az 1-hez konvergál.

Meg a saját gépre mentés azonnal.Van hogy pár nap múlva az egész honlapnak annyi.
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rápottyant a táblára, aztán peckesen ugrál, hogy ő nyert.

ha3flt

• Vendég
« Válasz #38 Dátum: 2021 Január 04, 11:51 »
Az archive.org csak néhány kiválasztott lapot ment a weboldalakból, legalábbis a ha60fmv.com-ból alig van meg néhány lap - az pár éve volt aktuális egy évig (+1 év). Igaz, a kis nézettségéhez képest ez sem akármi.
« Utoljára szerkesztve: 2021 Január 04, 18:36 írta ha7az »