Szerző Téma: What makes an engineer and/or ham radio amateur??  (Megtekintve 3334 alkalommal)

ha5di

• Vendég
What makes an engineer and/or ham radio amateur??
« Dátum: 2008 Január 17, 11:14 »
Aki egy perc önfeledt szórakozásra vágyik, nézze meg:

http://www.youtube.com/watch?v=KaHm1ecBCgw

73... Béla, HA5DI

ha5flt

• Vendég
Re: What makes an engineer and/or ham radio amateur??
« Válasz #1 Dátum: 2008 Január 17, 11:34 »
"- Can he live a normal life?!?
- NO. He'll be an engineer."

LOL. De azért az nem jelent túl jót, hogy mennyire értetlenek a jelenséget illetően a hozzászólók, a rádióamatőrök. Úgy tűnik, hogy - legalábbis a hozzászólóknak - nincs meg a megfelelő rálátásuk a világ dolgaira. Mert a felvetés nem alaptalan, nekem is vannak ilyen dumák elmentve:

"Egy mérnöknek nem könnyű randiznia. A normális emberek mindenféle trükköt bevetnek, hogy szebbnek látsszanak, mint valójában. A mérnökök képtelenek a látszatot a valóság elé helyezni. A társadalom számára ez valószínűleg hasznos. Nem lenne például jó dolog, ha a mérnökök olyan atomerőműveket építenének, amik látszólag tartják bent a sugárzást. Szóval a valósághoz való ilyen csökönyös ragaszkodás, ha globálisan nézzük, előnyös, de ha pusztán a randevúkat vesszük, akkor nagyon hátrányos. A randevúknál ugyanis a játék lényege, hogy ha eleget színlelsz, végül önmagadért fognak szeretni.
(...)
A mérnököknek azonban szerencsére mégis van egy esélyük a túlélésre. Az emberek általában azt gondolják róluk, hogy kíváló házastárs lesz belőlük: okos, megbízható, őszinte, biztos állása van, és ügyesen barkácsol. Míg a többi normális ember nem szívesen randizna mérnökkel, nagyon sok normális ember szívesen párosodna velük, annak érdekében, hogy mérnökgyermekeket nemzzen, akiknek azután sokkal hamarabb meg lesz az első jól fizető állása, mint az első szexuális élménye."

Nem elérhető ha5uy

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2008 Január 17, 18:04 »
Idézet
akiknek azután sokkal hamarabb meg lesz az első jól fizető állása, mint az első szexuális élménye."

Sajnos nem lesz belőle jó mérnök sem.

ha5flt

• Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2008 Január 17, 20:02 »
Mármint ha nem lesz időben szexuális élménye? :-) Vagy mérnök gyerekéből nem lehet jó mérnök?

Nem elérhető ha5uy

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2008 Január 17, 20:21 »
Arra utaltam, hogy maszturbálhat. Ha még erre sem jön rá ennyi ideig, akkor nem elégé kreatív.

tehát: nem lehet belőle jó mérnök sem :)

Még pontosabban: ha az első szexuális élményt a kolléga egy diploma megszerzése után
képes csak megszerezni, akkor ....???

szerinted?
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 17, 20:28 írta ha5uy »

Nem elérhető ha5ti

• Hero Member
    • Profil megtekintése
    • HA5TI
« Válasz #5 Dátum: 2008 Január 17, 21:16 »
Arra utaltam, hogy maszturbálhat. Ha még erre sem jön rá ennyi ideig, akkor nem elégé kreatív.

tehát: nem lehet belőle jó mérnök sem :)

Még pontosabban: ha az első szexuális élményt a kolléga egy diploma megszerzése után
képes csak megszerezni, akkor ....???

szerinted?

Te Gyuri, táncsak nem tapasztalatból beszélsz? :-)

( ha nem ismernélek eléggé, azt hinném :-) )

ha5flt

• Vendég
« Válasz #6 Dátum: 2008 Január 17, 21:26 »
Ja, azt én nem soroltam a "szexuális élmény" kategóriába, annyira nem vettem általánosan, mert úgy minden belefér. :-)

Nem elérhető ha5uy

• Hero Member
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2008 Január 17, 23:29 »
pontosan fogalmaztam :)

Az nem baj, hogy ennyi évig kellett rá várni, a lényeg, hogy végre meglett.

...kac..kac...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 17, 23:33 írta ha5uy »